Se hvem som signerte for AaFK

0
Den tidligere U21-landslagskapteinen har skrevet under på en kontrakt med varighet på tre og et halvt år. Foto: AaFK

Den tidligere U21-landslagskapteinen har skrevet under på en kontrakt med varighet på tre og et halvt år. – Jeg er ekstremt glad for at dette gikk i boks. Jeg har hatt flere alternativer, men det ble klart ganske tidlig at jeg ville til Aalesund, forteller Aalesunds andre signering på få dager.

Annonse

I går ble det klart at Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra blir AaFK-spiller. Nå er enda en stopper fra Bergen klar. Også han gleder seg veldig til å komme i gang i sin nye klubb.

– Jeg har følt meg veldig ønsket av Aalesund. Lars Bohinen og jeg har snakket sammen om hva som venter her, og jeg likte det jeg hørte. Jeg er sikker på at Aalesund og jeg er en god match, sier Grønner.

Midtstopperen står med nesten 100 kamper for Brann. Han fikk debuten i rødt i cupen mot Arna-Bjørnar allerede i 2010. Den 23 år gamle bergenseren har tidligere vært kaptein for U21-landslaget. Han har flere aldersbestemte kamper fra G16 til U21 med flagget på brystet, skriver klubben på sin hjemmeside.

Grønner, som er flasket opp i Bergen Nord, har vært i Brann lenge. Han kan også vise til et opphold på Island. I 2013 var han lånt ut til KR Reykjavik, og fikk ni kamper i islandsk toppserie.

– Nå gleder jeg meg til å spille regelmessig og utvikle meg videre i nye omgivelser. Jeg har veldig troa på at dette er riktig steg, mener AaFKs nyervervelse.

Annonse
DEL