Vil ha bilder fra Nye Ålesund

0

– La oss bli kjent med hverandre! Nye Ålesund har fått Instagramkonto og oppfordrer alle til å dele smått og stort fra kommunen sin gjennom taggen #littmitt_nyeålesund.

Annonse

De fem kommunene i nye Ålesund har fantastisk vakker natur, flotte mennesker og gode tilbud til innbyggerne sine. Hver kommune har særtrekk som er spesielle og unike for nettopp den kommunen, samtidig som vi kanskje er likere enn vi tror.

– Ved å bruke tagen #littmitt_nyeålesund kan vi vise hverandre noe av det som skjer i vår egen kommune, hva vi er stolte av og hva vi er opptatte av, skriver nye Ålesund i en pressemelding.

Er det forestilling på skolen? Er du på et interessant møte? På trening? Har du raket krabbe? Vært på padletur eller gått yngdlingsturen din? Del det med oss andre slik at vi blir bedre kjent med deg og din kommune, oppfordres det til.

Nye Ålesund er stolt av de fem kommunene og det vi allerede har fått til sammen. Vi vil gjerne vise fram det vi kan tilby våre innbyggere og de som besøker oss. Vi håper du vil bidra til å vise fram mangfoldet, menneskene og dagliglivet i den nye kommunen ved å bruke tagen #littmitt_nyeålesund på Instagram.

Vi i nye Ålesund blir glade for alle bidrag og skal forsøke å løfte fram enkelte av bildene vi får inn.

Annonse
DEL