Tyrkia tilbake som destinasjon fra Vigra

0

Mange ønsker å fly direkte til reisemålet fra nærmeste flyplass og ha mange reisemål å velge mellom.  Spesielt charterselskapene satser på lokale avganger, og setter stadig opp nye direkteruter fra flere flyplasser i Norge. Fra sommeren av er Antalya tilbake som reisemål fra Vigra.

Annonse

Det å kunne reise fra en flyplass som ligger nære hjemstedet er høyt prioritert. I Tickets undersøkelse oppgir 29 prosent at lokale avganger er den viktigste parameteren når de skal bestille en reise. Mer enn halvparten (53 %) oppgir at direkte fly er den viktigste parameteren. Hos Ticket er det også reisene med lokale avganger som selges raskest unna.

– Fra Vigra kan du reise direkte til mangereisemål med charter. Det er mange klassikere, men også noen forholdsvis ferske reisemål herfra. Nytt til sommeren er at Antalya gjenåpnes fra Vigra noe vi er veldig glade for.

Våre kunder ønsker å reise direkte fra sin lokale flyplass, uten mellomlanding og nå har mulighetene blitt enda flere, sier Cathrin Eide, selgerleder på Ticket Ålesund

Charterreiser fra Vigra direkte ut i Europa:
 Gran Canaria (Ving, Apollo, TUI)
 Mallorca (Ving)
 Split (Apollo)
 Kreta (Apollo)
 Rhodos (Apollo)
 Bulgaria (Apollo)
 Antalya (TUI) – nyhet

Noen av flyrutene er satt opp i en begrenset periode, som for eksempel i skolens sommerferie. Mens andre flys i hele sesonger. Så er det opp til publikum å fylle flysetene slik at tilbudet opprettholdes.

Annonse
DEL