Tyrkia tilbake for fullt på Vigra

0

Turoperatøren Tyrkiareiser utvider tilbudet sitt fra Ålesund lufthavn, Vigra til Antalya i Tyrkia med 6 avganger i mai og juni.

Annonse

Hver søndag fra 12. mai til 16. juni flyr Tyrkiareiser til Antalya. Dette kommer i tillegg til avgangene 14. og 21. september som Tyrkiareiser allerede har hatt i salg.

I perioden 23. juni til 18. august tilbyr turoperatørene TUI og Nazar også direktefly fra Ålesund til Antalya. Det betyr at Tyrkia nå er tilbake med en relativt lang sesong fordelt på flere aktører etter noen års fravær fra Vigra. Stabilt klima, flotte ferieanlegg og stor hotellkapasitet gjør Tyrkia til et attraktivt reisemål. At den Tyrkiske valutaen er svak i forhold til den norske krona, gjør at man får ekstra mye for pengene i Tyrkia i sommer.

– Vi har fått mange henvendelser om direktefly til Tyrkia fra Ålesund i de årene dette tilbudet har vært borte sier Lufthavnsjef Tor Hånde. Blant annet har mange i vårt distrikt har egne leiligheter i Tyrkia, og får nå en mulighet til å redusere reisetiden ved at det går direktefly. For noen år siden var Tyrkia det suverent største charterreisemålet fra Ålesund med opptil 6 avganger pr uke i høgsesongen.

Annonse
DEL