Slik skal Tito gå videre til finalen i Norske Talenter

0

Allerede har vi sett Tito Magic og Miss Aurora to ganger på TV-skjermene. Nå jobber de seg mot semifinale 11.mai, og de lover et spekaktulært show. De satser på å gjøre Sunnmøre stolt, og håper at hele regionen kan stå samlet på å sende dem videre. De lover å gi tilbake til samfunnet hvis de går til finalerundene.

Annonse
Løviknes kampanje 20 biler

Før første audition var Miss Aurora spent på å se hvordan det så ut på TV. Hun kom i gjennom, og nå er hun og Tito klar for semifinalen.Første audition rullet på TV-skjermen 26. januar. Da imponerte de dommerne stort, og gikk videre til neste runde.

Gjorde inntrykk

– Jeg er dødsimponert. Jeg har så frysninger at jeg har sprengt blusen. Dødskult, dere er rå, sa Janne Formoe.
– Jeg likte det veldig godt. Det med den lille musikken som ligger bak, dere lager en stemning. Dette her var veldig gøy, mente Mia Gundersen.
– Dere kommer inn som far og datter, og jeg tenker Gud, dere må ha det gøy hjemme i stua. Og jeg skjønner ikke noen ting her. Veldig, veldig bra gjennomført, sa Mona Berntsen.
– Jeg synes hele nummeret er flott bygd opp. Du skaper egentlig en litt sånn uhyggelig stemning. Det her var et flott nummer. Fra meg så får dere et klart og greit ja, sa Bjarne Brøndbo.

Ingen avsløringer

Med gode lovord og ha imponert både dommere og publikum gikk de raskt videre til neste runde. På dommerutvelgelsen, og andre runde, viste de magi med sand og vann. Det var åpenlyst at de imponerte for det ble gjentatte ganger rope «Hæ?» fra dommerpanelet. De gikk videre til semifinalen, og jobber nå med neste nummer.

For noen uker siden spurte de om noen hadde ledige lokaler de kunne øve i. Det tok ikke lang tid før de fikk respons, og fram til finalen over de sammen på Valderøy barneskole.  Men hvordan i øver og hva de øver på vil de ikke avsløre for mye av.

– Nei, vi kan ikke avsløre noe. Men vi vet at det blir veldig gøy. Aurora er så flink og tar ting veldig spontant om vi faller ut. Før dommerutvelgelsen endret vi på fem setninger like før vi skulle på, sier Tito.

Trylleprinsesse

– Jeg er veldig spent, jeg gleder meg veldig til semifinalen. Jeg håper vi går videre, sier Miss Aurora. Kjolen har hun allerede klar. Den har vært brukt på TV i Bangkok. Hun fikk den der i fra fra en av de store der. Han mente den passet godt til trylleprinsessen i Norge.
– Vi håper de synes det er spennende. Vi skal gjøre et nummer på en litt annen måte. Det skal være noe man vil stemme på. Hele greia skal være humoristisk, så det blir litt idiot, kan man si, Sier Tito.

Fin vennegjeng

Det er tydelig at Tito er stolt av sin datter. Hele han lyser opp i nærheten av henne, og han vet at hun er klar for den store eksamen i magi. Den skal hun få ta om alt går rette veien for dem. På spørsmål om de har fått tilbakemeldinger på de to tidligere programmene begynner Tito å le. Det er et åpenlyst dårlig spørsmål med et åpenlyst svar.
–  Det har vært mye forskjellige tilbakemeldinger. Det går for det meste på at de håper vi vinner, at de gleder seg til å se oss eller at de er stolte av meg, sier Aurora.

– Det er en fin venninnegjeng Aurora har. Hun feiret nylig bursdagen sin i våre lokaler. Der fikk jeg testet energien litt, og jeg ser støtten de gir henne. Ingen der er favoritter, de er alle like gode venner. De får drive med sitt, og det er greit.De er tydelig glad i hverandre, og det er godt for meg som far å vite at hun har det bra, mener Tito.

Tito lover å gi tilbake

De håper at hele regionen står sammen og stemmer dem fram. Det er mulig å stemme både via telefon, på SMS og gjennom Internett.
– Vi vil at folk skal stemme. Vi lover å gi tilbake til samfunnet her. For oss handler det ikke bare om Ålesund. Vi liker alle. Jeg er selvfølgelig glad i byen min, men vi står samlet. Vi liker alle plasser i fylket. Vi er for alle, og vil underholde alle her. Vi lover å gi tilbake til alle, avslutter Tito.

Annonse