Tito i semifinalen for hele Sunnmøre

0

Nå gjelder det. Fredag er Tito Magic og Miss Aurora igjen å se på TV-skjermene i beste sendetid. De håper Sunnmøre kan stå sammen om å stemme dem til finalen.

Annonse
Løviknes kampanje 20 biler

Det er mye de kan trylle fram, men nøkkelen om et samlet Sunnmøre er det de håper på å trylle fram i semifinalen i kveld. Hvis det skjer, blir de en av finalistene i årets sesong av Norske Talenter.

Gi tilbake

Det har vært et hektisk år for far og datter. I januar fikk vi se dem for første gang på TV. Siden da har det gått i ett. De har klart å fortrylle dommerne to ganger, nå er det publikum som står for tur.

I tillegg har vi hatt show rundt omkring i hele regionen, i mellom øvingene. Vi har ikke rukket Sula og Valle, men der lover vi å komme. Om vi blir en av finalistene, så lover vi hele Sunnmøre å gi tilbake, sier Tito. Han liker å gjøre ting på sin måte, og bruker gjerne litt ekstra tid. Han storkoser seg når han holder show, og har derfor ingen problem med å gi tilbake.

Tito til hele Sunnmøre

Tito er glad i byen sin, men synes det er viktig at han er sunnmøring. Han er for alle, og ikke bare Ålesund. Han synes alle skal få være med, og ingen skal ekskluderes. Nøkkelen til et samlet Sunnmøre er det optimale. Storkrevende er han heller ikke.

Nei, fisefine er vi ikke. Vi gjør dette for å ha det gøy, og for at de som ser på skal ha det gøy. På vår raider, hvis vi blir spurt om vi trenger noe, så kan vi muligens spørre om de har to cola og to pakker kjeks, der en av de er glutenfrie, avslører han.

Enorm respons

Responsen de har fått til nå har vært enorm. De satser på at publikum kommer til å kose seg like mye i kveld som de kommer til å gjøre. Nervøsiteten for kvelden har ikke tatt tak, men Aurora kjenner litt på det.

– Vi har øvd lenge nok, så nå sitter det, så det kommer nok ikke til å bli noen forandringer like før, slik det har gjort på de to forrige rundene. Produksjonsteamet har holdt litt tilbake på godkjenninga på det vi skal gjøre, så det er greit å bare la det være slik det er nå, sier Tito.

Spektakulært show

Programmet de skal gjøre i kveld er det omtrent ingen som har fått se, og under generalprøven, som foregår i dag, er det ingen som ser på. Det de kan si er at det er et tullete og overraskende nummer, og folk blir sittende undrende igjen.

– Det er ingen som får se hva vi gjør, og dommerne får se det for første gang under selve semifinalen. Jeg er klar, og gleder meg veldig, og håper at vi går vidare til finalen, sier Aurora. Man kan stemme både gjennom telefon og SMS, i tillegg til to gratis stemmer på tv2.no.

Annonse