Stor båt- og caravanmesse i Ålesund

0
Løviknes Caravan viser fram Mobilvetta med kjennetegn som kvalitet, luksus og design

Gjennom tre dager skal båt- og caravaninteresserte i nordvest få det siste og beste av små og store fritidsbåter, bobiler og campingvogner. Sparebanken Møre Arena i Ålesund er stedet for å realisere de små og store drømmene helgen 8.-10. mars.

Annonse

Under årets Båt- og Caravanmesse får publikum mulighet til å sjekke ut det store utvalget innen to bransjer. Joller, daycruisere, pilotbåter og lystbåter. Messen dekker et bredt spekter om man lengter til lange og varme dager til sjøs. Praktiske og luksuriøse bobiler, campingvogner, Combi-camper og utstyr til campinglivet.

Her finner man det meste til fritiden. Messa er en viktig utstillings- og salgsarena for båt- og caravanbansjen, men også et sted for presentasjon av spesielle nyheter og attraksjoner for det båt- og caravaninteresserte publikum.

Bobil og caravan

Både lokale og nasjonale aktører tar turen med mange flotte nyheter av ekstra interesse for de besøkende fra nordvestlandet. Caravanbransjen går godt Caravanforhandlere har i flere år hatt en fin utvikling i takt med utvidet bruksområde. Mange bobiler og vogner kan nå benyttes hele året og er et fint utgangspunkt for både sommer- og vinteraktiviteter.

På messen får publikum et variert utvalg av lokale forhandlere som viser frem bobiler og campingvogner til bruk for småbarnsfamilier så vel som det nypensjonerte paret. I tillegg finner publikum alt de trenger av utstyr til campingturen, alt ifra grill og tilbehør til Combi-Camper. Caravanforhandlerne har store stander som viser det gode utvalget.

Løviknes Caravan er forhandler av seks sterke merkevarer innen bobil. De stiller blant annet med biler fra Mobilvetta med kjennetegn som kvalitet, luksus og design. De har kampanje på bil fra McLouis og viser frem en meget flott og helintegrert bobil fra den franske bobilprodusenten Pilote. Ålesund Caravan stiller bla. med helt nye Hymer BMC-I 580 som fikk prisen «European Innovation Award for the Caravaning Industry”- Category overall concept motorhome.»

Både bobiler og campingvogner er populære ferieformer, og publikum vil ha både stort og flott, men også lite og enkelt. Firmaet Hero Camper Sunnmøre representerer det siste. Hero Camper er en liten og lett fremkommelig campingvogn med soverom og kjøkken. Campingvognen er skapt for en aktiv livsstil, friluftsliv og weekendturer. Her reiser du enkelt, men komfortabelt og ikke minst fleksibelt.

Se havets SUV

Norgespremiere og verdenspremiere Messens største utstiller, Ferd Båt AS stiller med over 1000 kvm stor stand. De er forhandlere for flere merker, og kan i år skilte med en norgespremiere. Nyheten Jeanneau Merry Fisher 895 Marlin kommer direkte fra den store båtmessen i Finland og vises frem til båtglade publikummere i hallen.

Dette er en flott helårsbåt som gjerne benevnes som «havets SUV». Båten har nytt og moderne design. Med en funksjonell sittegruppe i styrehus kan båten benyttes både til fiske- og ferieturer.

Ferd Båt viser også frem Askeladden P79 Weekend. Båten presenteres som «P79 Weekend representerer et generasjonsskifte for lukkede styrhusbåter under 8 meter». Askeladden vil revolusjonere standarden som slike båter måles etter. Moderne skrog, nye akterdekksløsninger, bedre komfort i styrhus, og større kabinfasiliteter vil alle bidra til en heving av standarden for mindre styrhusbåter.

Ferd Båt stiller ikke bare ut pilotbåter, men kommer bla med en daycruiser fra Askeladden. C83 Cruiser ble utsolgt over hele landet med det samme den ble lansert i fjor og folk har stått på venteliste for ny båt til høsten 2018 og 2019. Dette er en skikkelig «hot» båt for varme sommere.

Messens største båt kommer kjørende fra Hjellestad ved Bergen. Dette er en Fairline 53 Squadron. En luksuriøs båt, produsert i eksklusivt treverk og materialvalg. Komfort i toppklassen, stort akterdekk og sjøegenskaper blant de beste i klassen. Prislappen lyder 15,4 millioner. Kanskje ikke for enhver mann eller kvinne i gata, men Bergensfirmaet Nautic Norway er stolt forhandler for båten som passer for den kjøpesterke.

Annonse
DEL