Ulstein Klarvr
14°
Valldal Klarvr
12°
Skodje Klarvr
12°
Giske Klarvr
14°
Ålesund Klarvr
13°

 

tirsdag, juni 18, 2019

Annonse

Hjem Aktuelt Ryker disse spillerne for AaFK?

Ryker disse spillerne for AaFK?

0
25 år gamle Jernade Meade spiller for AaFK i 2018. Foto: aafk.no

En ny sesong i OBOS-ligaen vil gjøre det utfordrende for AaFK å beholde dagens stall. Både økonomi og spillernes ønsker om å spille på et høyere nivå gir AaFK-ledelsen flere utfordringer fram mot neste sesong. Bohinen ser ikke bort fra at en eller to islendinger kan glippe neste år.

Annonse

AaFK-treneren ønsker å styrke stallen med to utespillere, men innser at for å få det til må lønningene ned. Det betyr at klubben kan måtte komme til å selge de heteste salgsobjektene.

Islandsk duo

– Det er naturlig at Holmbert vil bort for å spille på et høyere nivå enn 1. divisjon, så det kan skje, sier Bohinen til Sunnmørsposten.

Også Aron Thrandarson er en spiller klubben har fått flere henvendelser på, han har kontrakt ut 2019-sesongen.

Flere spillere på utgående kontrakter

– Det er et faktum at klubben har utfordringer økonomisk. Et opprykk kunne gitt oss et løft, men nå ligger det an til kutt som vil gå utover det sportslige, sier Bohinen til avisa.

Pape Habib Gueye har fått en del oppmerksomhet på slutten av sesongen, og kan være interessant for flere lag. I tillegg sitter Adam Arnarson og Jernade Meade på utgående kontrakter. Det gjør også spillerne Nikola Tkalcic fra Sarpsborg 08 og Jens Petter Hauge fra Bodø Glimt som begge er på lån ut sesongen.

Annonse
DEL