Rekordsalg for Jugendfest, flere billett-typer er utsolgt

0
Alan Walker på Jugendfest 2016 Foto: Jonathan Vivaas Kise

I fjor ble Jugendfest utsolgt, og i år forsvinner billettene raskere enn noen gang. Allerede nå er over 97% av fredagspassene og todagerspassene solgt.  Jugendfest følger opp 2017s rekordsalg, med en meget god salgsinnspurt inn mot fetivalhelgen.

Annonse

– Vi vet at det pleier å være et stort trøkk på billettsalget de siste dagene før festivalstart, og slik salgskurvene ser ut nå, ligger det an til at Jugendfest 2018 er utsolgt før vi åpner portene på stadion på fredag, sier festivalsjef Ante Giskeødegård.

Gjennom mange år med gode konserter og en unik festivalstemning, har Jugendfest opparbeidet seg status som en festival som “alle skal på”.

– Vi ser at publikummet vårt ikke bare kommer  fra Ålesund og nabokommunene, men vi ser også at vi har svært mange besøkende fra hele nordvestlandet og også en del tilreisende fra andre steder i landet. I år ser vi også at vi får besøk av mange utenlandske fans når AHA står på programmet. Dette bandet har en trofast tilhengerskare som drar over hele verden for å se favorittbandet opptre.

Jugendfest arrangeres i år for 11. gang og har nå blitt den største pop- og rockfestivalen som arrangeres utenfor Oslo. Color Line Stadion er  nok en gang spekket med god og variert musikk over to dager. og følgende artister spiller.

Fredag 17. august: a-ha, Alan Walker, Astrid S, Sigrid, Staysman & Lazz + Mads Hansen, Natalie

Lørdag 18. august: Axwell Λ Ingrosso, MØ, Cezinando, Lauv, Eva Weel Skram, Isak Shorty

Mange av billett-typene er allerede revet bort, men det er fortsatt igjen noen ordinære festivalpass, dagspass og VIP lørdag.

Annonse
DEL