Publikumsrekord på Friluftsmesse

0

En gang i året arrangeres Platous friluftsmesse. Det som for fjorten år siden var ei utstillingsmesse for å vise kunder og besøkende turutstyr, men har nå utviklet seg til noe mye større enn det, med både utsalg, aktiviteter og utstillinger

Annonse

Av: Linn-Cecilie Rønneberg/maxlokal.no

I år var det helt fult på messen, som nå kunne vise fram både klær, turmat, kajakker, taubane og man kunne til og med få prøve å gå på line. Mange valgte søndagen å benytte dagen til å ta turen innom. Det var fulle parkeringsplasser, og er også den mest besøkte Friluftsmessen gjennom alle årene den har blitt arrangert.

Publikumsrekord

Synnøve Humlen, butikksjef på Platou i Ålesund, synes det er fint at konseptet har utviklet seg til hva det er i dag. Hun vil anslå at godt over tusen personer tok turen innom Sunnmøre Museum.

Det hele var jo i grunnen ment for å kunne vise fram turkonseptet og gi inspirasjon. Det viste seg etter hvert at folk var interessert i å handle ting også som igjen gjør at det har utviklet seg til å også bli ei salgsmesse, forteller hun.

Aktiviteter

Hun er også strålende fornøyd med oppmøte til årets messe, og synes det er kjekt å se at folk benytter seg av muligheten til å ta turen innom.

Jeg tror folk bruker det som en aktivitetsdag, og så er det mange som handler også. Vi håper virkelig vi klarer å inspirere folk til å dra på tur. Vi er så heldig å ha mange samarbeidspartnere, og av og til har vi med oss lokale grupper som «Kajakk-Navigatøren« og «Uteguiden» og folk som driver med uteaktiviteter i fritiden. Så har vi et stor nettverk av familie og venner som gjør det hele mulig å gjennomføre en slik aktivitetsdag, sier Humlen.

Gjør som en gjeng andre sunnmøringer – lik Maxlokal på Facebook

Takknemlig

Hun blir rørt over å se at befolkningen i Ålesund og hele Sunnmøre støtter opp messen.
Jeg er kjempefornøyd og gleder meg til neste år. Det er så fint å se at folk koser seg, og det at de støtter opp. Det å se glade barn er fint. Vi er veldig takknemlige, avslutter hun.

Annonse
DEL