Har solgt 100 Porsche til sunnmøringer på ett år

0

Og det ble feiret på Porsche Center i Ålesund. De delte ut pølser og kake til de oppmøtte. Senteret åpnet for litt over et år siden, men kjærligheten sunnmøringer har til Porsche har vart mye lenger enn som så.

Annonse

Utenfor senteret er det pyntet opp med flere Porscher i flere farger og fra flere årstall. Snart kommer Porsche ut med en ny bil, som skal konkurrere med Tesla. Det blir en helelektrisk bil. Allerede har det blitt solgt flere, og like før helga ble det kjent at Teslas konkurrent skal hete Taycan.

Det ble servert kake.

Solgte 100 Porscher

Det er servicemarkedssjef Kristian Myklebust som deler ut pølse og kake. Han sier at årets som har gått siden Porsce Center kom til Ålesund, den 25. mars i 2017, har gått veldig bra.
– Vi leverte cirka 100 biler i fjor. Nå feires det internasjonalt at Porsche fyller 70 år. Vi har ikke gjort noe veldig stort av det, annet enn at vi deler ut kake til de som kommer innom, sier han.

Kristian Myklebust på Porsche Center.

Ingen alternativ

Klubben var også invitert. Både Finn Erik Marstrander og Jan Ove Skutvik er begge med i klubben og hadde tatt turen innom. For dem har det ikke vært noe annet alternativ enn Porsche.
– Vi går selvsagt for det beste, sier de med et glimt i øyet.
– Når man først får smaken på det, så er det slik. Det jeg synes er enda kulere enn at de fyller 70 år er at av alle biler som er produsert siden 1948 så er 74% av bilene på veien, sier Finn Erik.

Finn Erik Merstrander og Jan Ove Skutvik.

Hverdagsbil og klassiker

Finn Erik har ikke Porsche som hverdagsbil, men har gått for en klassiker, mens Jan Ove har gått for begge løsningene.
– Jeg har en 928 som er 1978-modell. Jeg har holdt på med dette i omtrent fem til seks år, sier Finn Erik.
– Jeg har med meg en 964, det er det de fleste ville kalt en 911. Jeg har vært interessert i Porsche siden tidenes morgen, og det har hengt plakater på veggene lenge. Men jeg startet ikke skikkelig med Porsche før for sju til åtte år siden. Plutselig ble det slik at jeg hadde muligheten til å kjøpe, og da gjorde jeg det, sier Jan Ove.

 

Annonse
DEL