Ny målvakt til AaFK

0
Ny målvakt til AaFK Foto: AaFK

Den unge keeperen har skrevet toårskontrakt med tangotrøyene. I januar var den høyreiste målvakten Enock Mawete Mwimba fra FC Midtjylland på prøvespill. Han fikk i tillegg 30 minutter i treningskampen mot Brattvåg. Keeperen, med aldersbestemte landskamper for Norge, gjorde sakene sine bra under oppholdet.

Annonse

18-åringen fra Bergen er glad for for å ha signert for tangotrøyene og har ambisjonene klare.

– Denne overgangen er det perfekte for meg for å ta de neste stegene i min karriere og videreutvikle meg som ung keeper. Når det gjelder framtiden min vil jeg en dag til utlandet og spille på de store arenaene i Europa. Det har alltid vært en drøm for meg siden jeg begynte å spille fotball som 10-åring på Møhlenpris med SK Djerv i Bergen. Men før det skjer kreves det knallhard jobbing hver eneste dag på treningsfeltet, sier den engasjerte bergenseren.

Keepertrener Frank Mathiesen er strålende fornøyd med å få Mawete inn i sin keepertropp, og ser fram til å utvikle keepertalentet.

– Enock blir i utgangspunktet tredjekeeper bak Andreas og Tarjei. Enock passer godt til vår profil, og har gode fysiske forutsetninger til å ta steg. Han vil få AaFK 2 og 3. divisjon som sin primære utviklingsarena, og har det som skal til for å utvikle seg til å kunne kjempe om keeperplassen på A-laget på sikt, sier keepertrener Frank Mathiesen.

Annonse
DEL