Ninjapark, treningssenter og trampolineland til Digernes

0
Foto: Nan Palmero

Den neste etableringen på Digernes Næringspark kan bli tn treningssenter med tilhørende trampolineland og ninjapark. Men også andre aktører i Ålesund er på planleggingsstadiet med lignende tilbud.

Annonse

Tilbudet skal være tilrettelagt for alle aldersgrupper og er planlagt i en forlengelse av bygget som i dag rommer Fargerike og Europris.

– Vi mener at et slikt tilbud vil være med på å gjøre Digernes mer attraktivt,og kan skape en merverdi for de som har Digernes som arbeidsplass og for de som bruker området i handel,  sier administrerende direktør i Wenaas Kapital til Bygdebladet.


Per i dag er Larsen i dialog med flere aktører som kan tenke seg inn i disse lokalene, men kan ikke fastsette en dato for et slikt tilbud

Kan få konkurranse

Det kan også dukke opp lignede tilbud i Ålesund. Maxlokal er kjent med at store aktører i Ålesund jobber med tilsvarende aktivitetstilbud. I indre bydel planlegges det også trampolineland, klatrepark og innendørs gokartbane. Heller ikke der er det landet konkrete avtaler med samarbeidspartnere.

Annonse
DEL