Mye lekkert på årets store Båt – og Caravanmesse i Ålesund

0
Mye lekkert. Nyheten SeaRay DAE320 har Norgespremiere på Båt- og Caravanmessa

Det er forventet omlag 6000 besøkende når den 7500 m² store hallen fylles opp av båtforhandlere, motorer, flytebrygger og vannscootere. Lokale caravanaktører viser frem det nyeste innen bobiler, campingvogner og fortelt, under årets Båt- og Caravanmesse i Sparebanken Møre Arena til heglen.

Annonse
Kampanje 20 biler Pilote Løviknes

I tillegg byr flere forhandlere på egne utstyrsbutikker for fritidstilbehør fra begge bransjer.
Utstillerne vil i år vise frem en rekke nyheter til lands og til vanns i alle prisklasser. Drømmer kan oppfylles enten man foretrekker livet til sjøs eller friheten på veien. Publikum får innblikk i et godt utvalg, kan sammenligne tilbud og snakket med fagfolket som kan rådføre til et godt kjøp.

Helsårsbruk

Båtsesongen utvides stadig med nye og sikre modeller med enkelt vedlikehold. For mange strekker sesongen seg helt fra februar til oktober. Vinteren er heller ikke til stort hinder for bruk av campingvogn eller bobil. Begge er langt mer funksjonelle enn tidligere og kan benyttes selv på svært kalde vinternetter. Dette gjør at mange benytter bobilen eller vognen hele året.

Felles for de båt- og bobilinteresserte er at om man ønsker båten eller bilen levert til sommeren, er det nå på høy tid å utforske markedet. Publikum får muligheten til å se, gå om bord og besiktige, noe som kan ta tid enten man dagdrømmer eller er på jakt etter noe nytt. Nettopp derfor stiller aktørene fra to bransjer opp og viser seg under ett tak.

Norgespremiere på messa

Møre Båtservice i Kristiansund feirer 40-års jubileum som leverandør av båter, motorer, utstyr og verkstedtjenester til båtfolket langs Norskekysten. De er ny forhandler av båtmerket Sea Ray fra Sogn i sør til Nordland i nord. De stiller med to flotte båter i marinaen; Sea Ray DAE265 og nyheten SeaRay DAE320 som har Norgespremiere under Båt- og Caravanmessa 9.-11. mars.

Nyheten SeaRay DAE320 har Norgespremiere på Båt- og Caravanmessa

 

Mange nyheter

Messens største utstiller, Ferd Båt stiller med hele 1000 kvm stor stand. I år er fokuset på pilotbåter og de vil presentere bla. Askeladden P77 Weekend – en av deres mest populære pilot modeller i øyeblikket. De viser også frem Beneteau Barracuda 6 – en allsidig og praktisk båt for ulike aktiviteter som blant annet fiske og dykking.

Messens største utstiller, Ferd Båt, har i år fokus på pilotbåter som denne Askeladden P77.

Caravanbransjen går godt

Caravanforhandlere har i flere år hatt en svært positiv utvikling. Bransjens salgstall for 2017 viser at Møre og Romsdal er det nest største bobilfylket i Norge. Caravanaktørene på Sunnmøre har virkelig hatt en fin utvikling, og etablert store lokaler som viser frem bobiler og campingvogner for enhver. Vi ser også flere forhandlere som slår seg sammen og blir til større kjeder. Caravanservice og Skorpen og Myren Bil har bla. blitt en del av Ferda-kjeden.

Løviknes Caravan blir å treffe på messa

Stadig nye grupper søker til ferieformen, som har tatt steget opp i luksusklassen. Flere utstillere byr på det riktige utstyret til ferieturen, alt ifra grill og tilbehør til combicamper. Hos campingfolket finner man stor variasjon blant brukerne. Alt ifra de aktive som har med seg sykkel, går mye turer i fjellene og bruker campingplassen som et utgangspunkt for gode opplevelser. Man har også de som vil være på en destinasjon og nyte det stille rolige livet med gode campingstoler og en grill i nærheten.

Sunnmøre Caravan på Sjøholt forhandler Kabe og tar med seg både bobiler og campingvogner til messa

På messa finner en noe for alle. De lokale aktørene gleder seg til å ta imot både kjente og nye kunder og håper å inspirere mange til det riktige valget, enten det gjelder kjøp av ny bobil eller tilbehøret påcampingen. Det nyoppstartede firmaet iKamper Nordic fra Søvika i Haram kommune gleder seg til å vise frem produktet til turlystne sunnmøringer. De har endelig fått levert første IKamper Skycamp til Norge. Dette er et taktelt som kommer i en takboks og som tar kun 60 sekunder å slå opp.

Søvik-firmaet iKamper Nordic gleder seg til å vise frem nyheten IKamper Skycamp

Margot på tur

Den kjente humorfiguren «Margot», Ina Breivik står for underholdningen. Denne gang skal Margot ut på tur, og publikum kan glede seg over hennes nye påfunn.

Åpningstidene under messa

Fredag 14:00 – 19:00
Lørdag 10:00 – 17:00
Søndag 11:00 – 17:00

Annonse