Moteshow ga penger til VM-kvalifisering for Vipers

0

På selveste kvinnedagen ble det holdt en stor fest på Devoldfabrikken, med moteshow, vaffel og gode tilbud i regi av cheerleaderteamet Vipers. De har også inngått et samarbeid med Phoenix, Ålesunds amerikanske fotballag.

Annonse
Løviknes kampanje 20 biler

Der var cheerleaderteamet Vipers og det amerikanske fotballaget Phoenix fra Ålesund som holdt moteshowet. Det hele ble gjort i god cheeringstil med ablegøyer og turning på catwalken.

Det var Frode Fagermo, tidligere Aafk-spiller og Farmen-deltaker, som var konferansier, og klærne som ble vist fram var fra butikkene på fabrikken. Frode gjorde en god figur, og fikk presenter alle modellene, bestående av medlemmer i Vipers og Phoenix, med navn på både butikk og modell.

Vipers reiser til Tyskland

Grunnen til at de spreke ungdommene satte i gang et moteshow er fordi cheerleaderne skal til Tyskland på kvalifisering i VM. Det skal de like etter at de har vært på NM i Tønsberg.
– Vi har akkurat blitt kjent med Phoenix. De sendte Mail og spurte om samarbeid et par dager etter at jeg sendte Mail til Devoldfabrikken angående moteshowet. I USA har fotballagene cheerleadere. Så nå er det samme konseptet her i Ålesund, forklarer Trine Stadsnes i Vipers.

Skal cheerleade for Phoenix

Det passet godt for dem å ha et samarbeid med Phoenix, og guttene på laget stilte som modeller.
– Dette var spennende å være med på. Det var noe helt nytt enn det å spille amerikansk fotball på banen. Det å være på banen er nok mer vår komfortsone, men vi hadde absolutt gjort dette igjen. Og vi hadde ikke sagt nei takk til klærne vi brukte heller, sier spillerne Thomas Hansen og Nathan André Augusto i Phoenix.

Viktig med aktivitet for kundene

Publikum fikk se klær fra Prinsessa og Frosken, Helly Hansen, Swims, Bergans, Devold, Phister og Philips, Kappa og Moods of Norway.
– Det er tilfeldig at dette ble holdt på kvinnedagen. Det er for å støtte cheerleaderne som skal til Tyskland. Det er viktig med aktiviteter, mener markedssjef på Devoldfabrikken, Kristine Støversten og eiendomskoordinator Torill Haram.

Annonse