Maxlokal flytter inn i større lokaler

0
Maxlokal flytter til større lokaler i 2019

Fra 1. januar blir Maxlokal å finne i nye lokaler i Spjelkavik, med en ny og større satsning for de neste årene. -Dette er noe vi gleder oss voldsomt til å sette i gang med. Nettsiden blir ikke så hyppig oppdatert i flytteperioden og vil framstå som ny i løpet av våren. 

Annonse
Kampanje 20 biler Pilote Løviknes

-Vi har hatt fine lokaler i Osdalgården noen år, men vi har nå vokst oss ut av disse lokalene, sier daglig leder Frank Sekkeseter. Det blir endringer neste år som gjør at vi trenger større lokaler med den nye satsingen. Det står nå et ledig lokale etter oss som vi trygt kan anbefale til andre, legger han til.

Nye konsept og satsinger i 2019

Han lover at det vil skje store endringer neste år. Eierne har arbeidet en lengre periode med nye konsept og produksjoner. Fra å være en lokal nettavis vil Maxlokal fra 2019 styrke satsingen på videoproduksjoner.

-Vi er en liten bedrift som har mulighet og evne til å endre oss raskt i takt med markedet. Gjennom 2018 har vi opplevd at våre kunder og samarbeidspartnere ønsker seg mer og bedre videoproduksjoner. Dette gjør vi noe med og styrker denne satsingen fra neste år.

Sekkeseter holder kortene tett til brystet når det gjelder konkrete ideer, og vi ikke røpe for mye om hvordan bedriften vil framstå i 2019.

-Dette har vi jobbet med en lang stund, og endringene vil skal gjennomføre første halvår vil bety mye for oss, kundene våre og samarbeidspartnerne. Vi kommer til å fortelle om de konkrete endringene etterhvert som de blir gjennomført. Nå må vi først komme oss på plass i de nye lokalene.

Annonse
DEL