I helgen ble syvende løp i DTC-serien kjørt på Rudskogen Motorsenter, dette var det andre løpet som gikk i Norge i år. Løpet som også var årets NEZ løp (North Eurpean Zone).

Annonse
Se TV direkte

Det var altså endelig «hjemmebane», og Marius var helt klart sett på som en av favorittene i forkant av løpet, og sjåføren fra NAF Motorsport Ålesund innfridde virkelig, og sanket mest poeng av alle i sammendraget denne gang. Startplasseringen til finalen blir avgjort av sammenlagtresultatene fra Heat 1 og 2.

De solide resultatene der ga Nakken beste startposisjon i Finalen. Også her fikk han en god start, og klarte og holde de andre bak seg inn i første sving, mens de andre jaget på bakfra. Etter hvert klarte Nakken og Ronnie Bremer å dra i fra de andre, og kampen om 1. plassen lå mellom disse to.

Marius ble nr. 2 i North European Championship!

Samtidig hentet han flest poeng av alle i Heat 1, Heat 2 samt Finale, og dro i fra Ronnie Bremer i sammendraget, samtidig som han tok innpå Jan Magnussen og Casper Elgaard. 2. Plassen var også nok til vær best i U-21 mesterskapet, og NTCC (Norske serien) denne gang.

Marius leder nå det norske mesterskapet. I den Danske serien ligger han på en tredjeplass, bak tidligere Formel 1 fører Jan Magnussen, og Casper Elgaard. I U-21 mesterskapet og den norske serien ligger han også først.

Neste og siste løp går 27.-28. September, nemlig Finaleløpet på Jyllandsringen i Danmark. Som nok en gang vi by på en meget spennende finale der det vil bli kjempet helt til målgang, for det kan fortsatt skje mange endringer i mesterskapssammenheng.