Marius Nakken fra NAF Motorsport Ålesund er endelig klar til start igjen etter kjempesmell og krasj under første løp på Jyllandsringen i Danmark.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

Marius var meget uheldig under det første løpet som gikk på Jyllandsringen i Danmark, der han kun fikk gjennomført en av tre finaler. Men det skal sies at han kjørte glimrende hele helgen og i ble nr.3 i finale 1, bak Jan Magnussen og John Nilsen.

Kan kjempe om seier

Tross en uheldig start viste Nakken at han kan være med å kjempe om seier hvert eneste løp og også sammenlagt seieren i serien. Derfor har Nakken høye forventinger til helgens løp og resten av sesongen.

Løp nummer to i DTC / NTCC mesterskapet arrangeres kommende helg 16-18 mai. Det er ”Classic Race Aarhus” – gateløpet rundt den idylliske Mindeparken.
Billettene er utsolgt for lengst, og det forventes over 30 000 tilskuere på tribunen.

Ingen rom for feil

Det er det eneste gateløpet i årets mesterskap, og det er et meget spesielt løp. Her er det nemlig ikke plass til feiltagelser av noe slag. Det gjelder å være 100 % konsentrert så man ikke treffer betongklosser eller dekkbariærer, som avgrenser den 2,6 kilometer lange banen. Man oppnår hastigheter rett under 250 km/t i trange bygater. Med andre ord en helt vill opplevelse.

I fire år på rad er byløpet i Aarhus blitt en kjempesuksess takket være de enestående historiske racerbilene krydret med de beste gjesteklasser, formel 1 og Le Mans-biler som toppen av kransekaken. Alt sammen avvikles på en bane som er det nærmeste man kan komme Monaco på våre breddegrader.

Banen har en lagside med glitrende hav på den ene siden, og millionvillaer på den andre. På ande siden av banen henger trærne over banen og danner en tunnel over racerbilene. Alt er organisert rundt den kjente Mindeparken som ligger i gåavstand fra sentrum. Løpet byr på en fantastisk motorsportopplevelse for både motorsportinteresserte, familier og sponsorer.