Luksusliv både i bobil og i telt

0

Årets Båt- og Caravanmesse er i Sparebanken Møre Arena dekker 7500 kvardatmeter. Her finner du noe for enhver smak og lommebok.

Luksusliv i bobil

Annonse
Kampanje 20 biler Pilote Løviknes

En stor nyhet som Sunnmøre Caravan viser fram på messa er en Morelo Palace, en ordentlig luksusvariant av bobil-livet. Hele 9,2 meter, fylt med utstyr. Fem sitte- og soveplasser, to tv-skjermer, 170 liter dieseltank, 150 liter avfallstank og 2 solcellepanel på taket som sikrer deg strøm for en lang stund, for å nevne noe.

Magnar Romestrand med Morelo luksusbobiler.

– Man må oppfylle en del kriterier for å få bli forhandlere for denne bobilen, det er en fjær i hatten for oss for å få være det, sier Magnar Romestrand.

Sunnmøre Caravan har vokst mye siden de startet opp for snart fire år siden. I starten var de en ansatt, nå er de tolv ansatte og har en avdeling i Stryn med fire ansatte.

Med 2000 kvm under tak har de rikelig med plass, men holder nå på å utvide med ytterligere 600 kvm med bygg ved siden av som de skal ha til utstilling av bobiler og campingvogner.

Oppgradert teltliv

Løviknes Caravan har blant annet med seg en spennende luksusvariant som heter Combi-Camp, annet enn teltlivet slik vi vanligvis kjenner til det.

– En Combi-Camp tar ett minutt å slå opp, og så er den klar til overnatting, og det tar like kort tid å slå den sammen, forteller Tanja Løviknes, fra Løviknes Caravan.
Nå Combi-Camp er slått opp, er den klar med en dobbeltseng og god gulvplass foran sengen.

Compi-Campen slås enkelt sammen igjen.

– Det fine med denne er at en kommer opp fra bakken, og på gulvet får man plass til ett par stoler og et bord. Denne er bygd for komfort, for de som liker teltlivet, men som ønsker å oppgradere. Sengen har en veldig god madrass, og under sengen er det stor lagringsplass, forklarer Tanja.

Bak på Combi-Campen finnes det et komplett kjøkken med gassbluss, kjøleboks, vask og lagring. Når den er slått sammen kan man ha sykkelstativ eller kanskje en kano på toppen, alt man trenger for en aktiv campingferie.

Annonse
DEL