Lover gåsehud til jul

0
Von dess synger julen inn sammen med The Real Group

Onsdag 12. desember kommer The Real Group til Ålesund og holder julekonsert sammen med koret Von dess. – Vi lover publikum en uforglemmelig kveld med julestemning og tette harmonier som garantert gir gåsehud når de smyger seg inn i øret, sier  Hans Gunnar Bruseth i Von dess.

Annonse

– The Real Group med base i Stockholm består av 5 utrolig dyktige sangere som med sine tette harmonier og særegne klang har trollbundet publikum over hele verden i flere tiår. Nå kommer de til Ålesund og vi gleder oss stort til både å høre dem live og til å synge sammen med dem, forteller Bruseth.

The Real Group er et profesjonelt a cappella ensemble fra Sverige. Gruppen er per i dag en av de ledende krefter på verdensbasis innenfor vokalbasert musikk. Deres perfeksjon, personlige touch og brede repertoar har gitt gruppen anledning til å samarbeide med internasjonale artister, jazzgrupper og symfoniorkestre over et bredt sjangerspekter gjennom en årrekke.

– For et lokalt blandakor blir det en mektig opplevelse å stå på scenen sammen med The Real Group. Det blir en god miks av julesanger, både de gamle kjente og noen av nyere dato, lover Bruseth.

 

 

Annonse
DEL