Siden hun var barn har Lise alltid elsket interiør. Når andre kjøpte klær, valgte Lise å kjøpe interiør-ting. Rommet ble vasket og gjort om på flere ganger i uken. Nå er @lisevalo en av Sunnmøres mest fulgte Instagramprofiler med 34 tusen følgere.

Annonse
Løviknes kampanje 20 biler

For syv år siden begynte Lise å dele bilder av hjemmet sitt på Instagram. Etter en venninne viste henne hvordan hun kunne bruke hashtagger på bildene, utviklet det seg raskt til flere følger, og siden har det bare gått oppover. Lise er en av SoMe profilene fra Sunnmøre.

Struktur

Struktur og planlegging er en viktig del av dagene for Lise.
– Jeg står opp klokken syv, drikker min faste spinat smoothie, pluss et stort antall kopper med kaffe. Deretter jobber jeg fullt med telefonen, i form av Instagrambilder og planlegging, forteller Lise.

Det blir en del møter, og hver uke legges det en plan sammen med samarbeidspartnerne. Lise samarbeider med aktører innen helse og velvære, mote, interiør og innredning.

– Det går mye tid til dette, det er ikke bare å knipse bilder. Jeg går gjennom siden min flere ganger i uken, planlegger hva som skal legges ut, og former tekst for kunder. Lager filmer, og jobber for å finne de rette hashtaggene, forklarer Lise.

Favorittbilder

– De bildene jeg får mest treff på, er bilder av kjøkken og bad. Filmer er også veldig mye visninger på, der kan jeg komme opp i 25-30 000 visninger, forteller Lise.

Etter hvert som interessen for bildene økte på Instagram, har Lise gått mer bort i fra de private bildene, og fokuserer mest på de profesjonelle. Det er viktig for henne å finne inspirasjon i seg selv, og ikke kopiere andre.

– Håper å nå langt over en million følgere til slutt, det er jo en del av mitt levebrød. Jeg har store mål for fremtiden, og jeg er god på vei allerede, ønsker å leve av dette, sier Lise.
En stor motivasjon for å jobbe så hardt og mye med dette, er positive tilbakemeldinger fra følgere.

– Å få fine meldinger og fremsnakk av hverandre, det motiverer meg. Og at jeg øker med antall følgere for hver dag, forteller Lise.

Fremtiden

Eirin Kristiansen og Lise Valø har spennende planer på gang.

– Nå jobber jeg også som manager og salgsagent for en av Norges og Skandinavias største bloggere, Eirin Kristiansen. Vi har noen store planer på gang, men de kan jeg ikke røpe ennå. I tillegg har jeg startet mitt eget firma, hvor jeg tjener penger på Instagram. Noe jeg har drømt om i flere år, sier Lise.

Mål blir satt og drømmer blir realisert. Uredd for å sette seg store mål, er nok en viktig del av dette gamet. Selv etter en lang planleggingsprosess hvor hustegningene ble endret 25 ganger, har ikke dette skremt henne bort fra husbygging.

– Jeg tilbyr også styling og drar på befaring hos kunder. Og så har jeg planer om å bygge hus en gang til, jeg har så mange nye ideer. Tiden vil vise hvordan det blir, forteller Lise.

 

Lise Valø, hjemme på kjøkkenet. Alle foto: Kristin Støylen
 • Fakta
  Navn:Lise Valø, 33 år
  Bosted: Ålesund
  Interiørprofil på Instagram
  Instagram: @lisevalo
  Antall følgere: 34 000
  Mest treff/likes: Video fra eget hus.
  Favorittprofiler: Uten tvil, Eirin Kristiansen.
Annonse