Hit reiser Sunnmøringene på storbyferie i vår

0

Mange ønsker å tjuvstarte cafésesongen og nyte våren med en reise til en spennende storby. Klassiske byer som Amsterdam, London og Praha som ligger på topp som de mest populære storbyene i vår, men fotballbyen Manchester blander seg inn i det gode selskap.

Annonse

Det viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser. Å møte våren i en herlig europeisk storby er en god måte å fremkalle vårfølelsen på! Europa er full av byer med
koselige uteserveringer der du kan nyte den varmende vårsolen betydelig tidligere enn hos oss her i nord.

Hver by har sin unike karakter og mulighetene er mange.

– Det å ta en weekendreise på våren er for mange en måte å lade batteriene på etter en lang og mørk vinter. Amsterdam er favorittstorbyen for Sunnmøringene i år som i fjor. Direktefly fra Vigra, kort reisevei, lave billettpriser og at byen anses som forholdsvis trygg gjør Amsterdam til et yndet reisemål, sier Cathrin Eide, Selgerleder Ticket Ålesund.

Det er fortsatt de tradisjonelle byene i Europa som dominerer topplisten selv om det er litt rokkeringer på rekkefølgen. Praha vokser kraftig denne våren og klatrer fra 8. til 4. plass med en økning på 150 prosent. Firenze legger seg på 10. plass og er inne på topplisten for første gang med en dobling i antall bestillinger, dog fra lave tall i fjor.

Utenfor topplisten er det blant annet Athen og Frankfurt som øker i antall bestillinger.
Sunnmøringenes mest populære storbyer i vår.

1. Amsterdam (1)
2. Manchester (2)
3. London (4)
4. Praha (8)
5. Paris (3)
6. Roma (7)
7. Barcelona (5)
8. Bucuresti (9)
9. Berlin (6)
10. Firenze (18)

Annonse
DEL