Fiskerikompetanse blir større i Ålesund

0
Bildetekst: (Fv) Tidligere eier i Atlantic Holding AS, Ove Godø, sammen med de nye eierne Terje Notøy og Odd Einar Mortensen i selskapet Fiskerikompetanse AS. Foto: Richard Nærø

Fiskerikompetanse AS i Ålesund kjøper Atlantic Regnskap og Økonomi AS. Oppkjøpet gjør at Fiskerikompetanse AS blir den ledende aktøren på leveranse av tjenester til fiskeflåten i distriktet.

Annonse

– Vi opplever at vi gjennom snart 30 år i bransjen har fått et godt rykte på håndtering av båter. I tillegg til økonomisk styring, tar vi oss av management og daglig drift, salg av fisk, reiser, nybygg med mer. Dette gjør at kundene våre kan bruke mer av tiden sin til det de er best på, sier Terje Notøy, daglig leder i Fiskerikompetanse AS.

Notøy ser på oppkjøpet som et ledd i å bygge en større organisasjon med flere ansatte, for å stå bedre rustet som tilbyder av et bredt spekter av tjenester.

Ny avdeling i Breivika

Frem til 30. november eide Atlantic Holding AS 100 prosent av aksjene i Atlantic Regnskap og Økonomi AS, som er lokalisert i Breivika i Ålesund. Sistnevnte har fem ansatte og leverer regnskapstjenester til fiskefartøy og andre fiskerirelaterte virksomheter, næringseiendomsselskaper og annen næringsvirksomhet. Oppkjøpet vil ikke endre lokasjoner eller tilhørighet til ansatte, og selskapene drives videre under egne juridiske navn.

Annonse
DEL