Ekornes-ansatte deler ut julegaver

0
Ull og Omtanke i Sykkylven får penger til garn og utsending av tepper til kreftpasienter. Totalt deles det ut 300 tusen kroner i julegaver fra de ansatte.

For niende året på rad gir de ansatte i Ekornes julegaver til gode, lokale formål. De heldige utvalgte i år spenner både fra yngre til eldre, og til helse- og friluftsformål.

Annonse
Fargerike Breivika –  profil artikkelannonse

De ansatte ved Stressless-avdelingene i Sykkylven og Grodås blir hvert år oppfordret til å melde inn hvem de ønsker skal få årets julegavemidler. En julegavekomité, bestående av representanter fra alle avdelingane, gjør så en grundig vurdering før det endelige valget blir gjort i slutten av november.

– Vi har i år, som tidligere år, fått inn mange gode forslag til kandidater til hvem som skal få julegave frå Ekornes, forteller leder av julegavekomitéen, Rolf Aarseth. Sammen med resten av komitéen har han vurdert de rundt 20 forslagene som kom inn i år. Det er ulike kriterium som må oppfylles for å kvalifisere til julegavemidler. Tildelingen skal være forankret i lokalområde der Ekornes er etablert med en Stressless-avdeling, og det skal være formål som gagnar fellesskapet på en positiv måte.

– Vi synes det er veldig fint å få dele ut midler som vi ser kommer godt med og utgjør en stor forskjell for noen, sier Rolf Aarseth.

I år har disse mottatt julegavemidler fra de ansatte i Ekornes:

Sykkylven Friluftssenter/Sunnmørsalpane Skiarena får kr 157 000 i støtte til bruer og videre utvikling av turløypene på Fjellsætra.
Søvikdal Grendelag får 57 000 for å bygge tak på grendahuset.
Ull og Omtanke i Sykkylven får til sammen kr 9000 til garn og utsending av tepper til kreftpasienter.
Ura omsorgsboliger får kr 4000 til uteplass, benker, bålplass, arbeidsrom og bålpanne.
Sykkylven Innebandyklubb får kr 23 000 til utstyr til juniorer
Hornindal ungdomslag får kr 25 000 til bygget Dølheim, samt kr 25 000 i støtte til ungdomslaget.

Annonse
DEL