Bygger 11000 kvadratmeter boliger på Åse

0

Nå starter utbyggingen av boligprosjektet Kristoffergarden Åse Allé. Mostein Boligutvikling skal bygge 11.000 kvadratmeter boliger. – Byggetrinn 1 og 2 er snart utsolgt, opplyser daglig leder Steinar Lausund.  

Annonse
Kampanje 20 biler Pilote Løviknes

Utyggingen av alle tre trinnene starter samtidig. 1. trinn er 3-etasjers boligblokker, 2. trinn er kjede av boliger, mens 3 byggetrinn består av 2-mannsboliger med utleiedel. Salget av tredje byggetrinn 3. starter snart.

– Det er eksklusive boliger i Kristoffergarden Allé, forteller Lausund. 3 meter takhøyde, heiltre eikeplank, Miele hvitevarer og fjernvarme i gulvene. En helt annen standard en hva en får andre plasser.

Peab K. Nordang skal bygge cirka 6100 m2 med boliger fordelt over tre boligblokker med totalt 31 leiligheter.

− Vi er veldig glade for å få bygge for Mostein Boligutvikling. Ekstra givende er det å bygge for en byggherre som vi vet er opptatt av håndverksfaget og byggkvalitet, og som velger kvalitetsmaterialer. Vi gleder oss veldig til å sette våre dyktige håndverkere på jobben, sier Kjetil Nordang, administrerende direktør i Peab K. Nordang.

Kristoffergarden Åse Allé får fantastisk beliggenhet, med utsikt mot Sunnmørsalpene. Leilighetene i første byggetrinn har en størrelse på 74-210 m2 med inntil 4 soverom, 2 bad, gjeste-WC, romslig kjøkken og stue med åpen løsning, stor veranda, bod inne og i kjeller og privat parkering i garasje.

− Byggprosjektet starter opp i november 2018, og ferdigstilles våren 2020, sier Kjetil Nordang.

2-mannsboligene skal ferdigstilles mot slutten av 2021.

Annonse
Fritid 2019

DEL