Arrangerer 444 møter på en dag

0
74 bedrifter gjennomfører hele 444 møter under MøreBørsen

Grunder av MøreBørsen Frank Victor Valderhaugstrand sier seg strålende fornøyd med oppslutningen av det aller første arrangementet. – Det ble fullbooket og vel så det, nå har vi jobbet knallhardt for å kunne arrangere 444 vellykkede møter på en dag, sier han.

Annonse

Et 70-talls firma, hvor de fleste har røtter på Sunnmøre, samlet seg på Scandic Parken til det Valderhaugstrand kaller «Årets mest effektive arbeidsdag». Gjennom korte møter skal bedriftene opprette dialog, tanker og ideer skal deles, og bedriftene skal gjerne starte innledende samtaler om kjøp og salg til hverandre.

En handelsdag for regionen

-Tanken bak MøreBørsen er å samle næringslivet i regionen til en handelsdag. Vi vil legge til rette for at det skjer ting i regionen. Vi ønsker at næringslivet skal møtes og bygge relasjoner og nettverk på en slik dag. For vi ser gjerne at butikken og omsetningen forblir her på Sunnmøre og ikke forsvinner ut av regionen.

Bedriftene får 20 minutter til rådighet under hvert møte, 12 i tallet gjennom dagen. Når 74 bedrifter deltar samler det mye av lokalt næringsliv under ett tak. Drømmen er at dette bare er starten på et større eventyr.

Planlegger neste års arrangement

-Vi har arrangert slike dager i mindre målestokk i forretningsnettverket B2B Arena ved flere anledninger. Allerede første gangen fikk vi klokkeklare tilbakemeldinger om at dette må vi gjøre mer av. Den store interessen fra næringslivet denne gangen gjør at vi allerede nå planlegger et større arrangement neste år, forteller grunderen.

Annonse
DEL