Arif og Unge Ferrari til Sommerfesten

0
Unge Ferrari kommer til Sommerfesten. Foto: Michael Ray

Fra utsolgt Oslo Spektrum og utsolgte konserter over hele landet til Giske. Arif og Unge Ferrari er klare for Sommerfesten! 

Arif

Annonse
Kampanje 20 biler Pilote Løviknes

Helt siden han storma inn og vant Urørt-finalen i 2013 har Arif vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen «High End/Asfalt». Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey» la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015. Nå spiller han på Sommerfesten i år.

Låtene åpnet også en annen dør: Arif fikk tidlig rykte på seg for å være en fantastisk live-artist. Selv den gangen det regna så skikkelig brutalt på åpningsspot på Øya fikk han full pott av Musikknyheter, som kalte han «et funn av en personlighet». Det allerede hit-spekkede settet er nå oppdatert med det siste albumet «Meg & Deg Mot Alle» med 20 nye hits som «Alene», «2012» og «Himmelen».

Unge Ferrari

Unge Ferrari, eller Stig Haugen som er hans egentlige navn, slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015. Albumet fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt.

Singelen «Lianer» har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys. Den og «Hvis Du Vil», «Vanilje» og «Ashanti» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler de siste par årene. Unge Ferrari var også gjesteartist på Arif sin kritikerroste debutplate «HighEnd / Asfalt».

Deretter tok H.E.V.N-prosjektet med Nostalgi 3Millioner i spissen over stafettpinnen som allsangvennlig materiale, og sammen med Tomine Harket spilte han utsolgte shows over hele Norge. Senere tid har han gjort seg bemerket med samarbeid med Cherrie, Silvana Imam, sin egen «Ashanti», «Urettferdig» med stjerneskuddet HKEEM og ikke minst den rykende ferske hiten «jeg bruker ikke kondom» med MARS, Arif og Karpe Diem.

Karrierene til de to hiphop/r&b-artistene har kun gått oppover. Unge Ferrari satte publikumsrekord på konserten sin under Øyafestivalen i fjor sommer. På høsten var Arif og Unge Ferrari innom Ålesund og spilte for et utsolgt Terminalen-publikum i ekstase! Så rundet de av et fantastisk 2017 med en utsolgt konsert i Oslo Spektrum 1. desember.

Sommerfesten 2018 er 7. juli.

Annonse
DEL