Øltørste sunnmøringen kan begynne å spisse smaksløkene – snart åpner dørene til Gulating Ølutsalg Ålesund på Amfi Moa. Dermed blir også det første og største rene ølutsalget mellom Bergen og Trondheim en realitet.

Annonse
Villa Nellas hage

For Frank Naalsund, som blir Gulating-kjedens kjøpmann i Ålesund, er det hektiske dager fram til han kan ønske velkommen til flunkende ny butikk.

– Det er travelt, men moro! Butikken var ferdig bygd i forrige uke, nå består jobben i å fylle alle hyllemeterne med over 300 ølsorter av alle slag og andre smakfulle varer, sier Naalsund, som ønsker å gjøre butikken til en møteplass for ølinteresserte i hele distriktet.

Mangfold med lokalt fokus

Ølutsalget i Ålesund vil naturligvis by på alt som kjennetegner en Gulating-butikk; det store utvalget av håndverksbrygget øl til konkurransedyktige priser, og et mangfold av gaveartikler for alle smaker og anledninger. I tillegg vil Naalsund også satse litt ekstra på lokale leverandører.

– Vi har inngått samarbeid med flere lokale bryggerier, som Molo Brew og Geiranger Bryggeri, og skal blant annet tilby øl fra fat til å ta med hjem på egne flasker – såkalt growler – fra hele seks linjer. Vi satser også på andre smakfulle lokale spesialiteter, og blir blant annet eksklusiv forhandler av Geiranger sjokolade.

Største butikk i Gulating-kjeden

– Amfi Moa blir det hittil største kjøpesenteret vi etablerer oss på. Satsingen i Ålesund og på Sunnmøre er viktig for kjeden, og vi har stor tro på at denne butikken skal bli et flaggskip for Gulating, fastslår driftssjef i Gulating Gruppen AS, Tom Anders Solberg.
Han får støtte fra kjøpmannen på Moa, som slutter seg til kjedens slagord:

– Det dreier seg om å drikke bedre, ikke mere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang og guide sunnmøringene inn i en verden av spennende smaksopplevelser, sier Naalsund med et smil.

Annonse
Villa Nellas hage

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.