Øltørste sunnmøringen kan begynne å spisse smaksløkene – snart åpner dørene til Gulating Ølutsalg Ålesund på Amfi Moa. Dermed blir også det første og største rene ølutsalget mellom Bergen og Trondheim en realitet.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

For Frank Naalsund, som blir Gulating-kjedens kjøpmann i Ålesund, er det hektiske dager fram til han kan ønske velkommen til flunkende ny butikk.

– Det er travelt, men moro! Butikken var ferdig bygd i forrige uke, nå består jobben i å fylle alle hyllemeterne med over 300 ølsorter av alle slag og andre smakfulle varer, sier Naalsund, som ønsker å gjøre butikken til en møteplass for ølinteresserte i hele distriktet.

Mangfold med lokalt fokus

Ølutsalget i Ålesund vil naturligvis by på alt som kjennetegner en Gulating-butikk; det store utvalget av håndverksbrygget øl til konkurransedyktige priser, og et mangfold av gaveartikler for alle smaker og anledninger. I tillegg vil Naalsund også satse litt ekstra på lokale leverandører.

– Vi har inngått samarbeid med flere lokale bryggerier, som Molo Brew og Geiranger Bryggeri, og skal blant annet tilby øl fra fat til å ta med hjem på egne flasker – såkalt growler – fra hele seks linjer. Vi satser også på andre smakfulle lokale spesialiteter, og blir blant annet eksklusiv forhandler av Geiranger sjokolade.

Største butikk i Gulating-kjeden

– Amfi Moa blir det hittil største kjøpesenteret vi etablerer oss på. Satsingen i Ålesund og på Sunnmøre er viktig for kjeden, og vi har stor tro på at denne butikken skal bli et flaggskip for Gulating, fastslår driftssjef i Gulating Gruppen AS, Tom Anders Solberg.
Han får støtte fra kjøpmannen på Moa, som slutter seg til kjedens slagord:

– Det dreier seg om å drikke bedre, ikke mere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang og guide sunnmøringene inn i en verden av spennende smaksopplevelser, sier Naalsund med et smil.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022