Kvikkas og Norpost blir Easy2You

0
Folk flest ønsker å få varene levert direkte på døra. Tiden der en må gå i butikk for å hente varene er snart over, sier Espen Slyngstad, administrerende direktør i Easy2You

– Det er ingen tvil om at netthandelen stiger kraftig. Samtidig ser vi en tydelig utvikling der folk flest ønsker å få varene levert direkte på døra. Tiden der en må gå i butikk for å hente varene er snart over, sier Espen Slyngstad, administrerende direktør i Easy2You.

Annonse

Det er de to transport- og logistikkfirmaene Kvikkas og Norpost som nå slår seg sammen i det nye selskapet Easy2You. Selskapet skal drive med distribusjon og hjemlevering, i tillegg til at de kan planlegge og utføre omfattende transport- og logistikktjenester. Easy2You eies av det Ålesundsbaserte investeringsselskapet Novela, som består av 21 næringslivsaktører i regionen.

– Vi ser også hvor viktig det er å være fleksible overfor bedrifter. Der andre distributører kan oppleves som firkantede, tilbyr vi mer valgfrihet og lettvinte løsninger som passer deres behov.

Fakta

Easy2You ble etablert mandag 4. juni, og består av de to transport- og logistikkfirmaene Kvikkas og Norpost.

Easy2You eies av det Ålesundsbaserte investeringsselskapet Novela, som består av 21 næringslivsaktører i regionen.

Novela er en finansiell investor med en klar industriell forankring, som tilfører Easy2You en unik kompetanse og erfaring gjennom sitt nettverk.

Lover å levere mer

Easy2You dekker hele landet og selskapet har over 800 ansatte, 450 biler og en rekke samarbeidspartnere og underleverandører.

– Både Kvikkas og Norpost har lang erfaring i bransjen. Vi vet hvor mye det betyr for bedrifter å nå frem til sluttmottaker på en profesjonell og effektiv måte. Derfor lover vi å levere mer, som en forlenget arm i kjøpsreisen, sier Espen Slyngstad.

Easy2You leverer både uadressert og adressert post. I tillegg har de konsesjon på å distribuere lørdagsaviser. Easy2You distribuerer også stykkgods i hele Norge for ulike bedrifter og er opptatt av å skreddersy løsningene slik at de passer til bedriftenes behov.

Annonse
DEL