Sterk vind – Ålesund Live flytter innendørs

0
Foto: Momentium

Meldinger om sterk vind til helga gjør at festivalen flyttes fra Sørsida til innendørs i Sparebanken Møre Arena. – Med så sterk vind som det er meldt vil vi ikke kunne gjennomføre festivalen som planlagt på Sørsida, og da er det veldig fint å ha et bra alternativ, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

Annonse

– Nå kan vi gi publikum værgaranti på Ålesund Live. Det blir over 20 grader i hallen, så bare å møte opp i shorts. Når meldingene først er så dårlige, velger vi å være føre var. Vi har møtt utrolig stor velvilje fra SBM Arena, artister og samarbeidspartnere, og det er en lykke å kunne flytte den inn dit og gi publikum en regn- og vindfri opplevelse, sier han.

Daglig leder i Momentium, Ronny Stokke, er positiv til flyttingen.

– Erfaringene fra Bryan Adams-konsertene i fjor gjør at vi kan slå fast at dette er en glimrende arena for konsert og festival. Publikum vil få en fantastisk opplevelse.

Rekordsalg til årets festival.

– Vi tror publikum vil bli glade for denne beslutningen. Vi skal lage den beste Ålesund Live noensinne og det er i grunn litt deilig å slippe å tenke på om det blir bra vær eller ikke, avslutter Ante.

Artister som James Bay, Lukas Graham, Susanne Sundfør, Hellbillies, Stavangerkameratene, Gåte, Tennis og King Kamping står på plakaten under årets Ålesund Live som arrangeres førstkommende fredag og lørdag.

Annonse
DEL