Ulstein Delvis skyet
10°
Valldal Lettskyet
11°
Skodje Delvis skyet
10°
Giske Delvis skyet
Ålesund Delvis skyet
10°

 

søndag, april 21, 2019

Annonse

Åles Dekk & Dekkh – banner generell
Hjem Aktuelt AaFK finsikter 2019-stallen

AaFK finsikter 2019-stallen

0
Hvem står i mål for AaFK neste år?

Andreas Lie snuser på utlandet og AaFK snuser etter forsterkninger til neste sesong. Arbeidet med neste års stall er i full gang, men flere spillere avventer resultatet av kvalifiseringen til eliteseriespill neste år.

Annonse
Kampanje 20 biler Pilote Løviknes

Keeper, Andreas Lie, har signalisert at han er interessert i spill utenfor landets grenser og har bekreftet interesse fra IFK Göteborg. Førstekeeper Pontus Dahlberg ble solgt til Watford i sommer og IFK Göteborg her neda ikke hentet inn en ersatter. Lie har kontrakt med klubben ut neste år.

Kristiansund-keeper Sean McDermott skal være på radaren til AaFK og er på utgående kontrakt med nordmørsklubben.

En annen spiller klubben skal være i ferd med å finsikte er den 27 år gamle finske landslagsspilleren Juha Pirinen. Venstrebacken er på utgående kontrakt med den finske seriemesteren HJK Helsinki.

Landslagsspillerens agent, Toumas Talvitie, sier til Sunnmørsposten at Pirinen har god fysikk og løper mye opp og ned langs siden sin, og ikke minst slår han gode innlegg. Juha kan brukes både som back og vingback. Han har tatt steg hvert år, men har vært en «late bloomer» og først kommet seg opp på et topplag nå.

Klubben har også testet ut Kjelsås-spilleren Tega George. 22-åringen med en fortid i Vålerenga har 27 kamper for 2-divisjonslaget. George har 1 mål på CV-en som høyreback i årets sesong.

Annonse
Fritid 2019

DEL