For 16. året på rad

0
Lørdag braker det løs igjen for 16. året på rad.

Lørdag braker det løs igjen på Giske. Årest Sommerfest blir den 16. i rekken og mye tyder på at det blir nok en suksess for arrangørene som har en imponerene rekke artister klare til lørdag. Momentium har samlet det meste informasjon her.

Annonse

Årets festival arrangeres samtidig med Fotball VM, men det er ingen unskyldning for å holde seg hjemme da begge kampene som spilles lørdag vises på storskjerm i inne i hallen.

Sommerfesten åpner kl 11 med mye underholdning for barn og familier, med artister som Vilde og Anna, Vennebyen og Freddy Kalas.

Fra utsolgt Oslo Spektrum og utsolgte konserter over hele landet til Giske. Arif og Unge Ferrari er klare for Sommerfesten. Karrierene til de to hiphop/r&b-artistene har kun gått oppover. Unge Ferrari satte publikumsrekord på konserten sin under Øyafestivalen i fjor sommer. På høsten var Arif og Unge Ferrari innom Ålesund og spilte for et utsolgt Terminalen-publikum i ekstase! Så rundet de av et fantastisk 2017 med en utsolgt konsert i Oslo Spektrum 1. desember.

Har du ikke opplevd Horizons Project, er et folkelig prog-rockband fra Sula og Ålesund er tidspunktet kl 1340 på lørdag.
Andre artister som dukker opp under Sommerfesten er Hajk, Jon Olav, Violet Road, Kristian Torgaldsen, Fagernes Yatch Klubb, Daniel Kvammen, Sløtface og Sondre Justad.

Annonse
DEL